Vi forsyner Norge med LED - lys!

LED MESTER AS er en selvstendig og norskeid belysninggrossist.

Vi er en eksklusiv representant i Norge for en av Europas beste produsenter av høy kvalitet LED armaturer. Med 20 års erfaring i prosjektering og produksjon av lysarmaturer, leverer vi i dag topp kvalitetsprodukter med 5 års garanti. LED Mester tilbyr energi - og kostnadseffektive løsninger til alt fra boliger, hoteller, kontorer, restauranter, butikker, skoler og idrettshaller, til næringsbygg og offentlige bygg. Vi spesialiserer oss på kvalitetssikre og energiøkonomiske løsninger for alle typer vei - og gatebelysning, tilpasset norsk klima og norske krav.  Hovedlageret vårt ligger i Polen. Denne strategiske plasseringen i hjertet av Europa, gir oss mange muligheter. Herfra er vi i stand til å betjene våre kunder fra hele verden.

Våre LED belysningsløsninger bygger på flere års erfaring av våre beste, tekniske eksperter med solid utdannelse i faget. Vi bygger også på kompetanse til verdens beste komponentleverandører som SAMSUNG, OSRAM, PHILIPS, HELVAR, BRIDGELUX og CREE. Alt dette gjør at vi er klar til å levere belysning til de aller største samferdselsprosjekter.

LED MESTER streber etter å tilby våre kunder produkter av topp kvalitet til best mulig pris. Vi er helt overbevist om at ingen kan slå våre priser i vår nettbutikk. Vi sjekker prisene nøye hos våre konkurrenter. Finner du tilsvarende produkt med samme høy kvalitet til en lavere pris eller behøver du andre typer av lysarmaturer? Ta kontakt eller send oss en forespørsel for å se hva annet vi kan tilby deg.

Våre leverandører:

PHILIPS LIGHTING, LEDVANCE, PXF LIGHTING, LUG, ES - SYSTEM, LENA LIGHTING, THORN, LUXIONA, EFL POLARIS, KANLUX, BRILUM, AQUAFORM, ELGO, SCHULLER, TOM DIXON, IMPERIUM LIGHT, SIMON KONTAKT, SPOTLINE

Vi leverer til private bedrifter og offentlig sektor i Norge.

GRATIS PROSJEKTERING OG LYSMÅLING:

Vi besitter meget solid kompetanse innen prosjektering og teknisk design. Prosjekteringen blir gjort i DIALUX programmfilen. Vi kan skreddersy løsninger i samarbeid med arkitekter og byggherre ved behov. Etter at installasjonen  er foretatt utføres også lysmålinger.

Som bedriftskunde hos oss får du tilgang til kjempe lave priser i nettbutikken. Husk å registrere deg.

Du er hjertelig velkommen til å samarbeide med oss.